Trollsjön

I Lördags traskade jag och Axel ungefär 6 km in i Kärkkevagge från Vassi. Målet var Trollsjön som ligger skyddad längst in i dalen. Blir alltid lika paff av hur fin naturen faktiskt är där. Det är lätt att bli hemmablind. Det var en mysig hike, med lite dimma och regn vilket gjorde vyerna om än mer magiska. Väl vid sjön begrundade vi det klara vattnet samtidigt som vi käkade lite lunch bestående av nudlar, macka och kaffe.  Trollsjön är Sveriges klaraste sjö med ett siktdjup på 36m, det ni!

Last Saturday, Axel and I walked about 6 km into Kärkkevagge from our cabin in Vassijaure. The goal was to reach “Trollsjön”, which is sheltered far into the valley. I’m always amazed about how beautiful nature are. It’s easy to get home blind. It was a cozy hike, with some fog and rain which made the views even more magical. By the lake, we watched the clear water while we were eating some lunch consisting of noodles, bread and coffee. Trollsjön is Sweden’s clearest lake with a visibility depth of 36m. 

P1060187P1060191

Processed with VSCO with a6 presetP1060200

P1060264IMG_6584

Det här är helt klart min favoritvy att vakna till.  //Here´s my favourite view to wake up to, Vassijaure. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s