Lyngen dag 2 och 3

Dag 2 i Lyngen vaknade jag upp till det här på bilden nedan. Ganska fin plats att vakna på va? //Day 2 in Lyngen, I woke up to this scenery in the picture below. Pretty nice place to wake up in, right?

P1040909

Efter en titt på väderleksrapporten bestämde vi oss för att försöka hyra havskajaker och paddla istället för att gå på tur. Vi lyckades på tag på en jättetrevlig norsk man som hyrde ut kajaker. Wow vad vackert och vilken speciell känsla det var att åka fram på de norska fjordarna.  //After looking at the weather report we decided to try sea kayaking and paddle instead of skitouring. We managed to reach a very nice Norwegian man who hired kayaks to us. Wow what a special feeling it was to paddle on the Norwegian fjords.

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetIMG_1127

Vi la till vid en liten mysig strand och lagade mat på trangiaköken. //We went ashore on a small cozy beach and cooked food at our take along kitchens.

P1050207P1050227

När vädret började dra igen paddlade vi tillbaka och sökte skydd i en mysig kåta som vi fick hyra av samma trevliga norsk som hyrde ut kajaker. //When the weather started to get worse, we paddled back and sought shelter in a cozy cottage that we hired by the same nice Norwegian who rented us kayaks.

IMG_1179

Dag 3 begav lämnade vi Lyngen och begav oss mot Tromsö i jakt på snö och sol. Dessutom var det 17 maj och vi turade upp på Tromsdalstinden med Norges flagga på ryggsäckarna. 100 meter från toppen fick vi vända på grund av en storm som rullade in. //On day 3, we left Lyngen and headed for Tromsø in search of snow and sun. In addition, it was May 17th and we went up on Tromsdalstinden with Norway’s flag on our backpacks. 100 meters from the top we had to turn around due to a storm that rolled in.

IMG_1304IMG_1325

Istället packade vi ihop för att äta på restaurang inne i Tromsö. //Instead we packed everything in the cars and drove towards Tromsø to eat at a restaurant. 

IMG_9218

En fin liten mini-semester. //A really nice mini vacation. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s