Recap

Tiden sedan hemkomsten från Schweiz har verkligen flugit iväg. Har hunnit med flera roliga event och sett nya häftiga platser. Tänkte under kommande vecka försöka återberätta Maj-månad och visa massor av fina bilder.

Vi börjar i Tärnaby/Hemavan som blev första destinationen efter en lång bilresa från Europa. Under helgen deltog jag på Ride the Cow, som är en supermysig friåkningstävling. Tyvärr samarbetade inte moder natur och istället för friåkning fick vi tävla i kinesiskt störtlopp. Detta innebar att den som åkte snabbast från toppen ner till mål vann. Att anmärka är att alla(!) åkare startade tillsammans i en masstart. Kul och läskig upplevelse!

The time since my return from Switzerland has really passed away quickly. I’ve participated in several fun events and seen a few new cool places. In the next week I´ll try to share some highlights from May and show you lots of nice pictures.

We start in Tärnaby / Hemavan which became the first destination after a long drive from Europe. During the weekend, I participated in Ride the Cow, which is a superfun big mountain competition. Unfortunately, mother did not cooperate with us and instead of freeriding, we got to compete in Chinese downhill. This meant that the rider who went fastest from the top down to the goal won. Note that all(!) riders started together in a mass start. A cool and scary experience!

IMG_8777IMG_8776

Chaos when everyone reaches for the finish line. 

IMG_8772IMG_8773

Happy faces on the prizegiving, managed to grab first place among the girls. 

IMG_8771

Choosing a price.

Tack till organisatörerna och alla fantastiska människor för en rolig helg! //Thanks to the organizers and all the amazing people for a fun weekend!

Alla foton är tagna av Maja Matslofva. /All the pictures are taken by Maja Matslofva. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s