Les Arcs

Efter två dagar i Chamonix rullade bilen vidare mot nästa stopp på vår tour, nämligen Les Arcs. I Les Arcs var det dags för 2 stycken ** tävlingar. Arcs var verkligen ett märkligt ställe. Är svårt att beskriva känslan och stämningen som rådde. Skidorten består av olika byar uppbyggda på olika m.öh. Vi bodde t.ex. i Arcs 2000 som alltså låg på 2000 m.ö.h. Sen i byarna fanns det i stort sett bara massiva hotellkomplex som var ihopbyggda.

Själva tävlingarna var roliga. Dock blev det inte någon jättesuccé för mig. Trött kropp och trött huvud efter mycket resande och skidåkning satte sina spår. Fick inte riktigt till mitt mindset under dagarna men tar med mig några bra saker och framförallt de sämre sakerna som måste förbättras. I första tävlingen slutade jag på en 4e plats och i andra tävlingen kraschade jag.

Kanske inte det bästa avslutet på en rolig vecka tillsammans med grymma människor. Men men bara att komma igen.

After two days in Chamonix, our car rolled to the next stop on the tour, Les Arcs. In Les Arcs it was time for 2 ** contests. Arcs was really one odd place. It’s difficult to describe the feeling and the mood that I had there. The resort consists of different villages built on various meters above sea level. We lived for example In Arcs 2000, which was based 2000 meter above sea level. The villages consisted of massive hotel complexes that were compounded.

The competitions itself was funny. But didn’t end in success for me. A tired body and a tired head after a lot of traveling and skiing put their marks. I didn’t really managed to get my head in the game during the days. But I’ll take with me some good things and especially the bad things that have to be improved. The first competition ended with a 4th place and in the second competition I crashed.

Maybe not the best end of a fun week together with awesome people. But there will be more chances so no worries.

IMG_8186IMG_7485

Moa and me enjoying riding in the chairlift.

IMG_7478

Hiking up to the start during first competition.

IMG_7480

Moa, as always with a smile on her face.

IMG_8189IMG_7482

No lack of snow in Arcs 2000.

IMG_7487

On our way to riders meeting taking in the magic scenery.

IMG_8197

Björn and Jakob scooping their lines during second comp-day.

IMG_8192IMG_8193

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s