Chamonix Mont Blanc

Hela förra veckan har spenderats på resande fot i Frankrike. I Lördags bilade jag och tre andra svenskar (Moa, Björn och Jakob) som också bor här i Verbier under säsongen till Chamonix. I Chamonix var det under söndagen en till FWQ ** tävling.

Har varit i Chamonix när jag var liten men kommer inte ihåg så mycket därifrån. Blev väldigt positivt överraskad av hur fint det var. Byn var verkligen jättemysig och omgivningarna runt omkring helt fantastiska. Själva tävlingen var också den en positiv överraskning. Arrangörerna gjorde ett bra jobb och vädret likaså. Kändes verkligen som att det var Maj och inte Januari. Dagen blev inte sämre av att jag lyckades ställa ner ett bra åk med flyt och knep en 2:a plats. Så roligt att tävla tillsammans med ett stort svenskt gäng där alla hejar och stöttar varandra.

Tyvärr hann vi bara vara i backen under tävlingsdagen. Ser fram emot att utforska Chamonix mer i framtiden.

Last week was spent traveling around in France. Last Saturday me and three other Swedes (Moa, Björn and Jakob) who’s also living in Verbier during the season drove to Chamonix. In Chamonix there was a FWQ ** comp on Sunday.

I have visited Chamonix when I was a little kid. But I don’t remember anything from there. I was very pleasantly surprised by how nice it was. The village was really awesome and the surroundings absolutely amazing. The competition itself was also a positive surprise. The organizers did a good job and the weather was perfect. It really felt like it was May and not January. The day didn’t get worse when I managed to put up a good run and hit a 2nd place. So fun to compete with a big Swedish crew where everyone cheer on and support each other.

Unfortunately, we didn’t have time to ski except in the area of the competition. Looking forward to explore Chamonix more in the future.

IMG_7417

Den här utsikten möttes vi av när vi kom fram. //View from the night of our arrival. 

IMG_7595

Me, Ronja and Diana 🙂

FWQ2Chamonix-3518FWQ2Chamonix-3532FWQ2Chamonix-3539FWQ2Chamonix-3546FWQ2Chamonix-5406

Photos from the organizer.

Såhär glad var jag över ett bra åk och soool. //I was this happy about my run and the sunshine. 

IMG_6111

IMG_6151Processed with VSCO with a4 preset

På väg ner från backen hittade jag och Moa den här mysiga kaffe och croissant bussen. //On our way down from the slopes, me and Moa found this super cute van that sold coffe and croissants.

FWQ2Chamonix-5469FWQ2Chamonix-5467

Bilder från prisutdelningen. //Some photos from the prize giving ceremony. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s