Höjdmeter

Inför den här skidsäsongen har jag fått superbra hjälp med min utrustning av Höjdmeter. Höjdmeter är en butik i Kiruna som inriktar sig på skidåkning/snowboard på vintern och terränglöpning/trail på sommaren. Om jag inte är helt ute och cyklar tror jag att de har Sveriges största toppturssortiment. Jag tycker att det är jätteviktigt att man stödjer de lokala butikerna och verksamheterna och tycker det är jättebra att ställen som Höjdmeter finns på så små orter som t.ex. Kiruna. Super tacksam för deras hjälp!

Här är några bilder från en kall dag i Jukkasjärvi under mellandagarna.

Before this season I have received great help by Höjdmeter with my equipment. Höjdmeter is a adventure store in Kiruna that focuses on skiing / snowboarding in winter and off-road / trail in summer. If I’m not completely lost, I think they have Sweden’s largest assortment of ski touring equipment. I think it’s very important to support local stores and businesses and find it great that places like Höjdmeter are available in such small places like Kiruna. Super grateful for their help!

Here are some pictures from a cold day in Jukkasjärvi during the Christmas break.

P1030452

P1030520-2P1030522

P1030583-2

P1030623P1030636

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s