Julafton och nyårsafton

Ja gott nytt år till er alla! Vi har avverkat två veckor av 2018. Jag befinner mig just nu i Verbier sedan en vecka tillbaka och imorgon fyller jag 22 år. Har hunnit med en hel del sen senaste inlägget. Bland annat firat Jul och Nyår på hemmaplan och en 300 mils bilresa ner hit till Schweiz.

Hade ett fantastiskt jullov. Träffade många vänner och spenderade tid med familj och släkt. Själva julafton var mysig och spenderades till största del utomhus med både spark och skridskoåkning. Ljuset i Kiruna är så magiskt när det är polarnätter.

Yes, happy new year to all of you! We are two weeks into 2018. For the moment I’m in Verbier and tomorrow I’m turning 22 years old. Have done a lot since the last post. Among other things, celebrated Christmas and New Year´s at home and driven 3000 kilometers to Switzerland.

I´ve had a great Christmas holiday. I met many friends and spent time with family and relatives. The Christmas Eve was cozy and spent mostly outdoors with both “spark” and ice skating. The light in Kiruna is so magic at this time of the year when it’s polar nights.

IMG_5202

IMG_5232IMG_5241IMG_5280IMG_5317IMG_5342IMG_5423IMG_5411

Nyårsafton firade jag tillsammans med Axel uppe i Vassijaure. På dagen gick vi på en tur upp på Vassitjåkka som bjöd på oväntat fina förhållanden. På kvällen lagade vi god mat och umgicks med vänner.

I celebrated New Year’s Eve together with Axel in Vassijaure. During the day we went on a skitour up to Vassitjåkka, which offered unexpected nice conditions. In the evening we cooked good food and hung out with our friends.

P1030660-2P1030665-2

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s