Christmas Break

Tiden går verkligen fort nu. Kan inte förstå att det är julafton och ett nytt år om bara några dagar. Senaste veckorna har verkligen varit fullspäckade med jobb, planering och studier. Jobbar sista dagen på SFI imorgon och har lämnat in min sista uppgift i kursen om miljöförändringar. Det känns bra och roligt att efter all planering och arbete är det snart dags för vintersäsong, äntligen! Vet inte om jag skrivit det tidigare men jag ska till Schweiz och Verbier och säsonga. Kommer att vara där ungefär 3 månader vilket känns superkul!

Jag njuter 100% av december månad. Älskar när dagarna är korta och mysfaktorn på hög nivå. Ser verkligen fram emot att ta tåget hem till Kiruna och fira jul/nyår. Det ska bli fantastiskt att träffa både familj samt vänner. Att jag dessutom är ledig och kan åka skidor varje dag gör inte saken värre.

Här är några bilder från en mysig promenad för någon vecka sedan.

Time really goes by fast right now. I can´t understand that it’s Christmas eve and New Year’s Eve in just a couple of days. Recent weeks has been full of work, studying and planning. I’m working my last day as extra teacher at SFI tomorrow and I have submitted my last assignment in the course on environmental science. It sure feels good that after all planning and work it´s soon time for the winter season!! I don´t know if I have mentioned it before, but I’m going to Verbier. Switzerland in the beginning of January. I will live there for approximately 3 months which feels super cool.

I really enjoy December month. Looking forward to take the train home to Kiruna for celebration of the holidays. It will be fantastic to meet both family and friends again. The fact that I’m free from work and can ski every day if I want to doesn´t make matters worse.

Publishing a couple of pictures from a cozy walk. 

P1030069P1030073P1030081P1030094P1030170P1030181P1030183

P1030193P1030220

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s