Höjdmeter skidtestarhelg

Förra helgen åkte jag och Axel hem till Kiruna för att åka och testa lite skidor. Höjdmeter är en väldigt bra skid och löpaffär som finns i stan. De ordnade tillsammans med olika skidmärken Norrbottens största testhelg för skidor och snowboard. Det var superkul att komma hem, träffa folk och åka skidor. Hittade även två par skidor som jag verkligen tyckte om och bestämde mig för att köpa. Längtar så mycket efter mer skidåkning nu. På lördag kväll var det dessutom premiärvisning av filmen “this is home” och en föreläsning om fjällsäkerhet. En jätterolig helg!

Last weekend Axel and I went home to Kiruna to ski and try out new skis. “Höjdmeter” is a great ski and running store located in Kiruna. Together with various ski brands they arranged Norrbotten’s biggest test weekend for skiing and snowboarding. It was so fun to come home, meet friends and ski again. Also I found two pair of skis that I enjoyed and decided to buy. Right now I’m longing so much after January and more skiing. On Saturday night there were also premiere screening of the ski movie “this is home” and a lecture about safety in the mountains. A great weekend! 

IMG_4864

Älskar att åka i hemmabacken. / Love to ski on my home-mountain. 

IMG_6720

Härligt med riktig vinter och vita träd. / Lovely real winter with white trees. 

Processed with VSCO with b5 presetIMG_6719

Fjällsäkerhet med replacing luck. / Mountain safety with the organisation replacing luck. 

IMG_6729

Snöig promenad. / Snowy walk. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s