Weekend i Stockholm

Kom tillbaka från Stockholm till Luleå på söndag kväll och vilken rolig helg det blev. Flög direkt efter jobbet på fredag kväll, men lyckades boka ett flyg så att jag inte hann med att se Sverige-Italien som spelade play-off till VM. Fanny och Evelina var och kollade matchen, tanken var dock att alla skulle gå tillsammans. Men, men förhoppningsvis kommer det fler tillfällen i livet. Efter matchen möttes vi i alla fall upp och hängde tillsammans ett tag.

Lördagen började tidigt med Houdini utförsäljning och frukost framför världscupen i Levi. Dagen fortskred med mysig lunch på Urban Deli följt av strosande på stan. På kvällen gick vi ut tillsammans och kollade på Zacke som körde en spelning. Sjukt lyckad kväll då jag älskar Zacke och hans musik. Har sett honom två gånger tidigare, extra kul med artister från Norrbotten.

Söndagen var lugn och mysig med en långpromenad tillsammans med Malin på Djurgården och ett snabbt besök i Evelina och Hjalles lägenhet.

I came back to Luleå from Stockholm on Sunday evening and what a spectacular weekend. Jumped on a plane directly after work on Friday. My friends Evelina and Fanny watched the play-off between Sweden and Italy that started at 20.45. The idea was that everyone would watch together but somehow I managed to book a flight that arrived at the same time that the match started… Annoying but I’m sure that I will get more chances in life to watch a game. After the match we met up and  for a while.

Saturday started early with a Houdini sell-out and a cosy breakfast before world cup slalom in Levi. The day continued with lunch at Urban Deli and some strolling in town. In the evening we went out and watched a gig with Zacke. Zacke is a hip-hop/rap artist from Luleå. I’m a big fan of him and his music so it was a fantastic night with great people, music and dancing.

Sunday was a calm day with a long walk together with Malin and a quick visit to Evelina and Hjalmars apartment.

P1020957P1020965P1020958

Lunch på Urban Deli. /Lunch at the restaurant Urban Deli. 

P1020975P1020978

På promenad med moster Malin. /On a walk with aunt Malin. 

P1020994IMG_8134

Låtsades att löven var snö. /Pretended that the leaves were snow. 

P1030010P1030011

Rosendals trädgård, så fint! /The garden of Rosengård, so nice!

P1030015

P1030006P1030004Processed with VSCO with a6 preset

Tack för en rolig helg alla fina vänner. /Thank you all friends and family for a fun weekend. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s