Säsongspremiär

Nu kan jag ledsamt meddela att snön på backen i Luleå är borta… Istället är det isigt och halt på grund av regnet som fallit under de senaste dagarna. Den här veckan blir en intensiv vecka innehållande jobb, två kvällar med skidfilm och en weekend till Stockholm. Ska ner och hälsa på moster/kusiner och några kompisar som börjat plugga där. Det blir roligt!

På lördag morgon satte Axel och jag oss i bilen mot Kåbdalis och årets första skiddag. Det var en magisk dag med sol och ungefär en plusgrad. Helt ärligt kändes det inte som November utan som en vårdag i April. Det kändes lite konstigt att bara åka fritt och inte träna. Fick lite sug efter att smasha lite käpp faktiskt haha. Helt enkelt en fantastiskt härlig och energigivande dag. Kommer leva länge på känslan av skidåkningen. Som tur är har jag planerat att åka hem till Kiruna om två veckor och åka skidor hela den helgen.

Now I’m sorry to announce that all the snow in Luleå is gone… Instead it’s icy and slippery because of all the rain that has fallen over the past days. This week will be intense with a lots of work, two nights with ski movie events and a weekend to Stockholm. I’m traveling there to visit my aunt and cousins and some friends that moved there for studies this fall. Looking forward to it!

On Saturday morning me and Axel jumped in the car and drove towards Kåbdalis and our first day of skiing this season. It was a magical day, with sunshine and a temperature that showed plus one degree. Frankly, it didn’t feel like November but as a spring day in April. It felt strange to ski just for fun and not train in a course. Actually I got some sigh after smashing a little red and blue plastic haha. Simply one fantastic, beautiful and energizing day. Already longing for more skiing. Fortunately, I have planned a trip home in about two weeks, then I will ski the whole weekend.

P1020854

P1020855P1020896P1020900P1020876P1020914P1020928P1020921

Bilderna visar hur glada vi var. /You can see in the pictures how happy we were, right? 

P1020950

Vackert och spegelblankt på vägen hem. /Beautiful scenery on the way home.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s