Winter is coming

Heeej, nu kan jag med glädje meddela att det ligger snö på backen här i Luleå. Överväldigad av glädje! Har inte riktigt känt något sug efter skidåkning förens nu i helgen. Blev helt sjukt sugen på att dra några sköna svängar. Förhoppningsvis får jag göra min skidpremiär nu på Lördag i Kåbdalis, wiho.

Den här helgen åkte jag på en liten weekend till Matilda i Umeå. Det var hur mysigt som helst att träffa henne. Vi kollade på världscuppremiären och mös på hela helgen. Hoppas verkligen att vi träffas snart igen.

Hi, I’m pleased to announce that there’s snow on the ground here in Luleå. Overloaded with joy, winter is finally here! I haven’t missed skiing so much like I thought I would. But now I’m so ready to start the season. Hopefully, I’ll make my premier on skis in Kåbdalis this weekend. 

This weekend I went on a weekend trip to Matilda in Umeå. It was so cozy to meet her again. Among other things, we watched the premiere of the alpine ski world cup. I hope we will meet again real soon. 

Processed with VSCO with a5 presetMe, Matilda and Moa. 

Här är några bilder fler bilder från en löptur förra veckan.

Here are some more pics from one of last weeks workouts. 

P1020839

P1020847

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s