Löptur i solnedgång

Jag försöker att ta vara på utomhus löpsäsongen så länge som möjligt. Härom kvällen stack jag ut på en kort runda direkt efter jobbet. Det är väldigt fint att springa längs vattnet. Den här kvällen var det dessutom otroligt fin solnedgång. Älskar himlen på hösten.

I’m trying to run as musch I can when it’s still outdoor season. A couple of nights ago, immediately after work, I went out for a short run. It’s very nice to run along the water here in Luleå. This evening offered one incredibly sunset. I love the sunsets in the fall.

P1020748P1020764P1020760P1020771P1020794P1020804Inte ofta det är såhär spegelblankt i vattnet. / It’s not often this mirrored in the water.

Idag blir en lugn Lördag med lite träning och plugg. Har fått lite ont i ryggen av mitt nya jobb tror jag. Har suttit mer än jag brukar och därför blivit stelare. Så ska ta tag i det och köra rehab. Ha en fin helg!

This Saturday will be calm with a workout and some studying. I’ve had some pain in the back, I think it’s from my new job. I have been sitting more than usually and therefore become stiffer. So I will train the smaller muscles in the back and do some rehab. Have a nice weekend!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s