Nyheter och sommarpics

Livet går fort just nu vill helst trycka på stop haha. Det är lite ovant att jobba på ”riktigt” 5 dagar i veckan och inte vara på läger någonstans i alperna och spendera dagarna i pisten. Kan lova att mitt skidsug är på mer än 100% just nu. Ser fram emot vintern så otroligt mycket. Håller i alla fall på att planera min vinter för fullt nu, tror det kommer bli en fantastisk vinter. I helgen gick jag i alla fall igenom mitt bildbibliotek och rensade bilder från de senaste 3 åren. Detta tog ett tag eftersom det har knäppts ett antal foton, närmare bestämt 6550 ungefär. Var väldigt roligt och skönt att rensa. Förhoppningsvis kan jag hålla lite bättre ordning i framtiden.

Hittade bland annat de här bilderna från i somras som på något sätt inte kommit upp på hemsidan. Tyckte det var för fina för att inte delas. Det är från en kväll i Halmstad när vi åkte ut till Haverdal för att titta på solnedgången vid havet. Och vilken solnedgång, magiskt!

Life is going so fast right now, I had preferred if there was a ”stop button” haha. It feels a bit odd to work “for real”, 5 days a week and not spend the autumn on a ski camp somewhere in the alps. Longing for skiing more than 100% right now. Therefore, planning for the winter is in focus. I think it’s going to be one fantastic winter. This weekend I went through my image library and organized pictures from the last 3 years. It took a while because of the volume of my library with approximately 6550 pictures. It felt good to get rid of the unnecessary pictures and get some order. Hopefully this system will last in the future.

Among other things I found this pictures from summer, which somehow did not appear on the website before. I thought them where too beautiful not to be shared. It’s from an evening in Halmstad. Me and my cousins went out to Haverdal to watch the sunset by the sea. And what a sunset, it was magical!

IMG_4311IMG_4307

Min fina kusin Greta. / My beautiful cousin Greta.

 

IMG_4315IMG_4380IMG_4368IMG_4387IMG_4408

Har länge funderat på att börja skriva mina inlägg på engelska. Dels för att jag själv ska få träna och dels så att fler kan förstå. Så från och med idag kommer bloggen att skrivas på två olika språk.

For a long time, I have been thinking about starting to write my posts in English. Partly because I want to improve my writing and partly so that more people can understand. So from now on, the blog will be written in two different languages.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s