Hjärnvilja

Som jag tidigare skrivit om avslutade jag förra våren min alpina tävlingskarriär efter många år på tävlingstouren. Jag kände inte att jag hade något mer att ge och började att tappa skidglädjen. Att lägga ner så mycket tid på något utan att känna glädje fungerar inte i längden. Mitt beslut känns fortfarande bra och jag är förväntansfull och glad över framtidens äventyr.

Nu tänkte jag dock berätta om något mycket roligare. Ett samarbete jag hade under förra säsongen. För att försöka ta nästa steg ville jag utveckla mitt psyke och arbeta hårdare med mental träning än förut. Fick kontakt med en helt fantastisk person som heter Maria Nilsson och driver företaget hjärnvilja. Tillsammans med Maria lärde jag mig mycket om hur jag skulle tänka i olika situationer för att prestera så bra som möjligt både på träning och tävling. Det var verkligen hur kul som helst och jag önskar att Maria hade kommit in i min karriär tidigare. Är hur som helst otroligt tacksam för samtalen och tiden vi spenderade med varandra. Tar med mig allt jag lärt mig av henne och jobbar vidare med den mentala biten. Det är så viktigt både i vardag och under tävling.

Hjärnvilja hjälper både företag, privatpersoner och idrottare mot deras stora mål. Genom t.ex. samtal och stärkande övningar jobbar man tillsammans för att få fram mer energi, kreativitet och engagemang vilket ger bättre resultat och energi. Maria hjälpte mig verkligen att förstå vem jag är och varför jag presterat som jag gjort. Hon gav mig verktyg som hjälpte mig att förstå mina tankesätt samt fick mig att uppskatta och vara nöjd med mig själv. Hon hjälpte mig alltså inte bara inom idrotten utan hjälpte mig även att växa som människa.

Så om ni någon gång funderat på att utforska den mentala träningens värld eller vill förbättra prestationen. Tveka inte på att höra av er till Maria och Hjärnvilja.

Tack så mycket Maria det var häftigt att utforska hjärnans hemligheter med dig!

hjarnviljaIMG_2976

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s