Min favorit plats

Lördag igen. Har ägnat hela dagen åt att skriva klart den första uppgiften vi har i kursen klimatförändringar. Det var en väldigt rolig men också klurig uppgift där vi skulle reflektera kring hur olika faktorer som påverkar klimatet och människans välbefinnande också påverkar varandra. Som sagt mycket tänkande.

Blev klar för en liten stund sedan och nu har jag nyss kört ett jobbigt konditions och styrkepass med lite hopprep och olika övningar för hela kroppen. Så skönt att röra på sig efter en hel dags stillasittande. Ikväll ska jag gå på konsert med pappa som varit här i Luleå på jobb över helgen. Det blir roligt.

Tänkte visa lite bilder från förra veckans Söndag. Då jag, mamma och Herrman var på promenad i Vassi som nog är min favorit plats i hela världen. Det var en sådan där perfekt höstdag, med krispigt väder och magiska färger.

P1020646

Vackra, vackra byn.

P1020649

Herrman blickar upp mot Vassitjåkka.

P1020652P1020655P1020660

Vi hade en prima fin promenad. Herrman gillar verkligen fjällen.

P1020686

Han gillade speciellt alla småbuskar och myrar.

P1020687P1020724

Såhär glad blir man av Vassi.

P1020729

Mamma blickar ut över vyerna.

P1020731

Magiskt, stilla och spegelblankt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s