STHLM & Midnattsloppet

Efter min korta vistelse i Luleå hoppade jag på ett plan till huvudstaden för att spendera resten av min ledigvecka hos moster Malin på Gärdet. Har alltid tyckt om att typ avsluta sommaren med några dagar i Stockholm eftersom vi ofta gjorde det som små. Efter semestern i Halmstad bilade vi ofta hem till Kiruna igen och pausade då nästan alltid några dagar hos Malin. Mamma, Morfar och Mormor pausade traditionsenligt deras bilfärd påväg hem från Halmstad vilket innebar full lägenhet på Sandhamnsgatan.

Hade jättehärliga dagar med massor av roliga aktiviteter. Fick hänga med Petrea vilket var supermysigt. Vi strosade runt en heldag i stan samt spenderade en dag ute på skärgården. Den segelturen tänkte jag skriva mer om i ett annat inlägg. Hängde även en del med Evelina som precis flyttat ner för att plugga biomedicin på Karolinska institutet. Vi gick bland annat och kollade en konsert med icona pop, tog en drink på TAK samt åt en galet fräsch frukost på Pom&Flora.

Huvudaktiviteten under min vistelse var midnattsloppet. Mamma och Malin anmälde sig i våras och frågade om jag också ville springa vilket jag såklart ville. Hade ju tänkt ha det som sporre för att springa mer under sommaren och lära mig att springa bättre. Har alltid haft lite svårt för löpning men alltid tyckt om det. Hann dock enbart med fem löppass innan eftersom en förkylning utan dess lika har plågat mig under nästan hela juli månad. Var med andra ord väldigt nervös när jag ställde mig på startlinjen under lördags kväll. Har aldrig sprungit en mil på tid vilket gjorde det hela mer spännande. Och WOW vilket evenemang! Innan start fick alla sjunga tillsammans och när startskottet löd sköts det raketer. Längs hela banan hejade människor och det var dj-bås med musik, dansare och körer efter varje kilometer. Helt fantastisk stämning vilket fick en att orka ta ut sig.Mitt mål var under 60 minuter och jag sprang i mål på 53 minuter vilket jag är supernöjd med. Om ni aldrig sprungit ett lopp och är sugna så tipsar jag verkligen om midnattsloppet. Det var så kul!! Superkul att springa med mamma och Malin som också gjorde fina insatser på banan. Här kan ni läsa mer om loppet och hur man anmäler sig osv.

Processed with VSCO with b5 presetIMG_6029IMG_6121IMG_6126

Processed with VSCO with a4 preset

Älskar gamla stan. Och mammas regnjacka också för den delen.

IMG_6085

Evelina på TAK vilket är ett hett tips för drinkar med grym utsikt.

IMG_6089

Frukost på Pom&Flora.

IMG_6091IMG_8091

Greta redo att vara supporter vid start.

Såhär redo var vi i våra orangea tröjor. Det var kul att se när hela Södermalm i färgen.

IMG_6165 2

Trötta men glada efter målgång.

IMG_6167

Avslutade resan med en lugn söndag vid Fågelöudde. Tillbaka i Kiruna för sista jobbveckan på LKAB den här sommaren. Sjukt vad tiden går.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s