En dag på Frösakull strand

Under min förra ledigvecka packade jag väskorna och satte mig på flyget ner till Halmstad och vår sommarstuga som ligger i en liten stugby i Frösakull. Frösakull är en liten “förort” till Halmstad och ligger ungefär 8 kilometer från centrum. Min familj har spenderat somrarna i Halmstad sen år 2004. Det är verkligen en underbart härlig sommarstad. När vädret är bra och havet varmt känns det nästan som att man är utomlands.

Veckan nere i södra Sverige passerade fort. Njöt dock varje sekund. Lyckades pricka in härligt väder. Fick alltså både sola och bada på stranden. Annars då? Fina solnedgångar, mysigt fika och roligt häng med släkten. Här kommer lite bilder från en dag vid havet.

IMG_3731 2

IMG_3690

IMG_3854

IMG_3806

IMG_3858IMG_3877

IMG_3975

Vill även passa på att skriva om Felts bröd och konfekt som är ett supermysigt fik inne i stan. De bakar allt själva och det var såååå gott. Deras Instagram hittar ni här. Hett tips om vägarna går förbi Halmstad.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s