Sovande dronning som blev till Litletinden

En annan riktigt härlig tur som jag vill dela med er är en fin förmiddagstur till Litletinden. Jag och Tina bestämde träff och hade som mål att åka slöjan på den sovande dronning som är ett annat av Narviks fina fjäll. På vägen upp kunde vi se att det gått tre stycken laviner nära slöjan. Vi bestämde oss såklart därför att inte gå på dronninga. Som tur är ligger Litletinden på vägen så vi fick trots ändrade planer ett riktigt härligt åk. Åket bjöd även på årets första vårslush. (detta den 15 maj, hur sjuuukt?) Detta var även säsongens varmaste tur. Det var så varmt att vi var tvungna att gå i sport-bh. Dumt att klaga!

IMG_4601

Glad och fin Tina 😀

IMG_4600

Den sovande dronning. Berget har döpts till det eftersom att det i vissa vinklar ser ut som en drottning som sover med öga, näsa, mun. Om ni åker förbi Narvik kommer ni garanterat se att det stämmer. Slöjan där vi tänkte åka är det stora snöfältet till höger  bild.

IMG_6532IMG_4603IMG_6539IMG_6543

IMG_6566

Tack för turen!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s