Glad påsk från Vassijaure

Glad påsk lite i efterskott till er alla! Min påsk blev riktigt lyckad med fint väder och bästa tänkbara sällskapet i form av familj och vänner. Efter Ride the Cow tuffade jag direkt upp till Riksgränsen. Riksgränsen är nog en av de platser som betyder mest för mig och har nog firat varenda påsk där sedan jag var liten. I Vassijaure där vår lägenhet ligger är det alltid tyst, lugnt och skönt. När jag tänker på harmoni tänker jag alltid på Vassi.

Var däruppe under en vecka och hittade såklart på massor av olika äventyr. Äventyren innehöll inte helt oväntat skidåkning av alla typer. Både uppför, utför och på platt precis som det ska vara. Tänkte visa några bilder som jag knäppt precis utanför lägenheten. Tänkte också skriva lite om turerna vi gjorde men i separata inlägg så stay tuned!!

IMG_5782

Det här är den absolut bästa utsikten i hela världen.

IMG_5803IMG_5804

Kvällsjibb i hemmabyggt hopp.

Bror August.

IMG_5822IMG_5812

Laila och Heaikka påväg hem efter topptur i Norge.

IMG_5816

Just nu är jag som sagt åter i Tärnaby för att köra säsongens sista tävlingar som går här i veckan. Efter det ska jag upp till Riksgränsen igen och vara där i (utropstecken) EN HEL MÅNAD. Det ser jag fram emot otroligt mycket!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s