Recap

Hej från soffan i Tärnaby. Senast befann jag mig i Oslo på tävlingar i Hakadal och Wyller. Därför tänkte jag börja med några bilder från sista dagarna där. Jag och Emma tog en kvällspromenad till operahuset och fick bevittna en magisk solnedgång. (Emma har tagit de flesta bilderna).

DSC_0096

IMG_5333

IMG_5344

IMG_5390

IMG_5474

Här är nog den enda bilden från backen i Wyller. En lång resa från Norge senare där vi bland annat fick busshaveri i Sälen ankom vi till Tärnaby. Tränade i en vecka och hade en ledig helg med bland annat topptur till kobåset i Hemavan med Emma och Moa samt en härlig (läs jobbig) längdtur på samma ställe med Lisa och Moa. Uppskattade verkligen att få komma ut i naturen och bara njuta istället för att vara fokuserad på att träna. Ser fram emot de kommande veckorna otroligt mycket! Våren är lätt min favoritårstid.

Här är några bilder från vår lilla tur till kobåset. Var extra kul att se terrängen eftersom att jag ska tävla i friåkningstävlingen ride the cow där om några veckor.

IMG_5515

IMG_5508

IMG_3951

IMG_3963

Var riktigt roligt att få testa mitt nya fina ställ från Peak Performance som jag vann på NM “på riktigt”. Har mest haft det till vardags innan. Det kändes väldigt bra och kommer bli en grym kompis på vårens alla äventyr i fjällen.

Nu senaste har vi varit nere på Äldre junior SM i Fjätervålen. Summerar mitt sista junior SM med 4:e plats i storslalom och en 7:e plats i slalom. Är nöjd! Extra kul att mamma följde med ner och hejade. Minuspoäng till mig som glömde att stoppa mitt minneskort i kameran. Det blev kvar i Tärnaby och kameran användes flitigt i backen ovetandes om att bilderna inte blev sparade… Fotade lite med mobilen, så tänkte visa de bilderna istället.

Jag och Matilda i våra nya klubbdräkter. Är riktigt nöjd med hur de blev! Kiruna betyder ripa på samiska därav ripan på axeln.

IMG_4031

Mette, jag, Louise och Lisa efter första storslalomen.

Framtiden ser väldigt ljus ut. Har massor av roliga aktiviteter framför mig. Bland annat en weekend i Amsterdam, SM i Åre, Ride the cow och påsken som ska firas i Riksgränsen. Wiho, vi hörs!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s