Våren du är välkommen

Just i detta ögonblick befinner jag mig i Tärnaby och utanför fönstret är det snöstorm. Förra veckan var jag i Luleå och tyvärr extremt sjuk. Dagarna spenderades mest liggandes i sängen med serier. Sen blev jag frisk och kunde göra lite saker. Var på promenad och kollade på hockey bland annat.

Efter veckan i Luleå åkte jag tillbaka till Tärnaby och tränade i några dagar. För att sedan tuffa tillbaka till Luleå under helgen och tävla två stycken FIS slalom. Det gick bra trots tidigare sjukdom och en trött kropp. Blev 3:a ena dagen, det var kul!

Tillbaka i Tärnaby nu alltså och snöstorm. Några träningsdagar har varit sådär helt underbara med helt klarblå himmel och sol. Då känns det verkligen som att våren är nära och den är mer än välkommen!

Här är några bilder från en härlig promenad.

dsc00421dsc00430dsc00432

dsc00449dsc00462

På Torsdag sätter vi oss i akademibussen och rullar långt, långt söderut närmare bestämt ända till Oslo i Norge. Där ska vi tävla 4 stycken tävlingar. Det kommer bli kalas!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s