Sthlm brunch club

Befinner mig just nu hos moster Malin i Stockholm. Helgen spenderades i Hassela där två stycken storslalom tävlingar avgjordes. Jag lyckades göra personbästa gällande punkter under första tävlingsdagen vilket var hur kul som helst. Efter tävlingarna reste jag och Lisa med tåg till Stockholm.

Anledningen till att jag åkte hit istället för tillbaka till Tärnaby är att jag ska åka till Kazakstan. Ja ni läste rätt, Kazakstan. Ska inte dit på semester utan jag ska åka dit och tävla. Vartannat år genomförs något som kallas för universiaden som typ är OS för idrottande studenter. I år blev jag uttagen att köra det, superkul! Så imorgon flyger vi ett gäng tjejer från akademin till Almaty och stannar där i en vecka. Kommer att tävla i både storslalom och slalom. Sveriges trupp består av närmare 50 idrottare som tävlar i olika sporter, t.ex. konståkning, hockey, curling och skidskytte. Ser verkligen fram emot att både tävla och heja på de andra svenska atleterna. Tävlingarna går att följa på eurosport och via livetiming på nätet.

Idag startade dagen med en fantastisk frukost på sthlm brunch club. Wow vilken god frukost. Ikväll beger vi oss till Hammarbybacken och hejar på svenskarna som ska köra världscup i parallellslalom.

img_4494img_4479

Nutellashake, acai-bowl och amerikanska pannkakor.

img_4481

Malin testade en av deras goda smoothies.

img_4485img_4492img_4511

Mätta och glada traskar Malin och Greta mot jobb och skola. Trist och grått väder i Stockholm idag.

img_4534img_4530

P.S imorgon ska jag vara med på Norbottens radion och prata om Kazakstan. 07:15 kan ni lyssna.

Kram!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s