Gott nytt år

Gott nytt år! Hoppas att alla har haft en fin och härlig jul med mycket snö och lek. Jag har precis kommit tillbaka till Tärnaby och vanliga rutiner. Det var dock otroligt skönt att vara hemma under lovet och vara med familjen. Vi hade en jättefin jul tillsammans med god mat och rolig stämning. Under mellandagarna blev jag sjuk och gjorde inte många knåp förutom att hjälpa till på KBK:s skidskola och äta. I år firar KBK 90 år och därför ordnades det en klubbfest vilket var fantastiskt. Vi åt KBK-tårta, tittade på gamla och nya bilder och hade quiz-tävling (mitt lag vann). På nyår var jag med mina kompisar och firade in tolvslaget vilket också var en fantastiskt rolig kväll med massor av lekar, god mat och roligt sällskap. En riktigt bra julpaus.

Den 3:e januari hoppade jag på ett plan till Stockholm och liftade därefter till Funäsdalen och körde två race som jag tycker gick bra. Nu tillbaka i Tärnaby för några dagars träning sen bär det återigen av mot nya tävlingar. I helg åker vi till Lycksele.

dsc00205-1

Det här är utsikten från mitt rum. Yep.

img_4349

Här är vårt goda julbord. Det var inte så traditionsenligt förutom pappas julskinka.

img_4350img_4356img_3624

Hela gänget som firade på Gustafwickmansgatan 9

img_4394

Det var så roligt att träffa August som jag typ träffat en gång under hösten.

En dag åkte vi på utflykt till Jukkasjärvi och besökte Icehotel. Det är alltid lika roligt. Speciellt i år eftersom de nyss öppnat sitt nya Icehotel 365 som är öppet under hela året. På 365 är det bara lyxsviter vilket märks på den fantastiska designen på alla rum. Så om ni har vägarna förbi Kiruna, besök Icehotel. Verkligen värt trippen ner till Jukkas.

dsc00214dsc00227

Hade ej velat sova här och vakna upp till detta ansikte..

dsc00310dsc00210dsc00241dsc00285dsc00287

De två bilderna längst ner var definitivt mitt favoritrum. Det var som ett helt vanligt rum fast i is. Arkitekterna hade till och med karvat ut böcker i en bokhylla.

Just nu snöar det väldigt mycket här och är väldigt varmt så idag blev träningen inställd. Hoppas på kallare temperaturer resten av veckan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s