Kåbdalis och tävlingspremiär 

Förra veckan bestod av ännu ett läger. Den här gången i Kåbdalis. Kåbdalis är verkligen hemma för mig. Jag åkt mycket skidor där speciellt när jag var yngre och åkte på läger med norbotten och klubben. 

Träningen var verkligen härlig. Det är som speciellt att åka på svensk snö i Norrland. Jag älskar Norrland. Vädret var väldigt varierande men mestadels vitt och dimmigt. En dag var det riktigt fint väder. 

Norrbottens egna alpby.

Det var många träningsgrupper på plats.

Otroligt vackert ljus. 


Mette och Louise är glada på träningen.


Det här är den enda bilden jag tog på tävlingsdagarna. Att tävla igen var superkul! Har verkligen saknat att stå på startlinjen. Själva tävlingarna var väl inget att hänga i granen för mig. Några erfarenheter rikare blev jag i alla fall. Så nu är det bara att ladda om till kommande utmaningar.

Redan imorgon är det race igen. Den här gången på hemmaplan. Är så otroligt roligt att tävla hemma. Det ser jag framemot otroligt mycket!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s