I väntan på snön

Senaste tiden har varit väldigt lugn och skön. Avslutade lägret i Schweiz med tre stycken fina dagar. Efter det bar det av hemåt till Kiruna. Blev riktigt besviken när jag kom hem. Ingen snö.. Hela Norrbotten led av snöbrist och planen att vara på snö i Kåbdalis slopades. Föregående vecka har därför spenderats djupt nere i en bok om marknadsföring. Mina två kurser drog äntligen igång. Kommer även att läsa projektledning. Det ska bli spännande! Tog även en liten tripp ner till Luleå där jag pluggat och bara tagit det lugnt hos Axel. Har tyvärr inte kunnat ägna mig åt någon slags fysisk aktivitet då ännu en förkylning slagit till. Idag kände jag mig dock helt frisk och vågade besöka gymmet.

img_3481img_3484

Hejdå Saas-Fee. Skönt av knäppa av pjäxorna påväg ner.

img_4028

Buss+tåg till flygplatsen. Fint.

img_4033

Geneva airport typ 20:00.. Glada men trötta.

img_4036

Hjälpte till att spruta snö i backen en dag. Fick riktigt härliga vinterkänslor.

img_4039

Inte lika vintrigt.. Om 20 dagar är det hemmarace här på Luossa.

img_3491img_3490img_3496

Från mysig promenad med Herrman.

Liftade hem med Pappa idag. På Söndag flyger jag ner till Stockholm för att sedan transportera mig till Idre där vi ska ha läger. Ska bli sjukt kul att åka skidor i Sverige igen. Tycker om Idre också det är mysigt.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s