Sunny side up

Ännu en dag på topp. Tillbaka i slalombana igen. Det var väldigt roligt. Underlaget var något mjukare än tidigare dagar vilket inte är så konstigt sett till gårdagens dump. Bra pass på glaciären. Som fys blev det volleyboll och lite snabbhet. Annars rullar livet på rätt bra här nere bland bergen. Tiden går fort. 6 dagar kvar till världscuppremiär i Sölden. 32 dagar kvar till FIS-premiär i Kåbdalis. 74 dagar kvar till ett nytt år.

Fick med mig massor av fina bilder idag. Enjoy.

img_3718

Big smiles all day long

img_3813

Louise glad

Photosession i transportsträckan

img_3804

Vi gjorde en pyramid

img_3768

Det ser ut som att jag är superstark som kan stå på en hand med pjäxor och skidutrustning. Men egentligen hjular jag bara.

img_3836

Nu har vi 9 dagar kvar av detta läger. Förhoppningsvis fortsätter vädret att leverera och vi fortsätter att hålla oss friska och krya.

Vill tipsa om en väldigt bra och klok video. Ingen har väl missat att det är presidentval i USA den 8 november. Donald Trump mot Hilary Clinton. Kan inte påstå att jag är super insatt men har hängt med en del. En sak vet jag i alla fall säkert och det är att jag inte delar många av Trumps åsikter. Ibland när han uttalat sig om olika saker undrar man om han skämtar eller ej? Förstår verkligen inte hur han har kommit så långt att han har 50% chans typ att bli president. I videon som jag tycker att ni ska se håller Michelle Obama tal om Trumps uttalanden angående kvinnor och hans kvinnosyn. Har delat den på facebook. Kolla och tänk. Det hon säger är så sant och att Trump ens är presidentkandidat är så sjukt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s