Kiruna-Luleå-Stockholm

Idag är det Lördag och i morgon flyger jag tillbaka till Schweiz och Saas-Fee. Det ska bli riktigt roligt att komma på snö igen. Det är faktiskt inte allt för länge kvar tills alla tävlingar drar igång igen, ungefär 1,5 månad. Den här gången ska vi vara i Saas-Fee i 17 dagar så vi kommer hem i slutet av Oktober. Då är det förhoppningsvis snö i Sverige så att vi kan börja träna på hemmaplan.

De senaste dagarna har jag varit i Luleå. Här är det fortfarande löv på träden och fina höstfärger. Fick en liten extra höst. Jag har tränat och varit med Herrman (Axels fina hund). Igår besökte vi en mysig restaurang som hette Papas de Tapas. Väldigt god mat och roligt upplägg under middagen. Istället för att beställa mat fick man gå och plocka pinchos själv medan servitörerna då och då kom med olika tapas som man fick välja att ta eller inte. Min favorit var helt klart sötpotatis-pommes. Absolut värt ett besök om ni är i Luleå.

img_3372

Sista eftermiddagen i Kiruna var det fantastiskt ljus ute. Jag och mamma åkte upp till Luossa och fotade stadens fina vy. Här är kebnekaisemassivet som syns från backen.

img_3398

Har på mig en ny höstjacka som uppskattas väldigt mycket. Synd att hösten i princip är slut. Den är nog aningen för kall att ha på sig under vintern.

Igår var vi på skogspromenad. Matchade otroligt bra med mossan och träden så det blev några fina bilder.

img_3449img_3481img_3489

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s