Höstens finaste dag

Ja idag var en magisk dag, en riktigt krispig höstdag. Egentligen skulle jag ut och springa men mamma frågade om jag inte ville följa med till Jukkasjärvi och gå på en liten hike. Det ville jag absolut. För två år sedan hade jag blankt sagt nej och följt mitt träningsschema. Förut gjorde jag det till punkt och pricka. Ett missat träningspass var jordens undergång och en vecka av sjukdom fanns inte på kartan. Att lägga sådan press på sig själv är extremt onyttigt. Det blir inte alltid som man tänk sig och då måste man acceptera det. Såklart är det viktigt att följa träningsschemat, det finns ju där av en anledning. Men det viktigaste är att lyssna på vad kroppen och huvudet talar om. Jag tror att man mår bra av variation och att göra det man känner för ibland. Våga vila och våga lyssna!

Tillbaka till dagen. Jag och mamma hade en mysig utflykt. Först åt vi lunch på Icehotels restaurang. Sedan vandrade vi in i skogen och upp på ett litet berg som jag inte kommer ihåg namnet på. Trodde inte att det skulle vara så vackert som det var, men WOW. Ett hett tips till alla kirunabor som är sugna på en mysig utflykt. Eftermiddagen avrundades med ett bålpass och kvällen har ägnats åt resväskan och packning.

img_3297

Sagolik trollskog.

img_3298

Mamma på den fina stigen mot toppen.

img_3303

Vilopaus och utsikt.

img_3310

img_3311

Nu är vi uppe. Skogen är så tjock så utsikten från toppen är inge vidare.

Hittade gömställe i söt stubbe.

img_3333

Utsikten blev bättre en liten bit ner från toppen. Hur fint är inte detta? Husen i bakgrunden är Jukkasjärvi by.

img_3342

Harmoni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s