Home again

Tillbaka i Kiruna. För tillfället vräker regnet ner och alla fina löv har försvunnit från träden. Perioden mellan fin höst och den första snön avskyr jag. Det är ofta bara grått, trist och mörkt. Hoppas och drömmer om att den första snön hinner landa medan jag är hemma nu. Det är alltid en speciell känsla att vakna när marken är vit för första gången. Då är vintern nära.

Sista dagen i Saas-Fee möttes vi av dimma uppe på glaciären. Hoppet om bra sikt levde en bit in under passet. Fick till fyra åk i bra sikt. Sen drog det igen och blev tvär-vitt. Krigade på i två åk till. Gav dock upp banåkningen när jag åkte in i banan bredvid vår.

En gondolresa senare packade vi ihop våra saker och påbörjade resan hem. Övernattade i Stockholm hos Malin och flög norrut dagen efter. Är så glad och nöjd över lägret. Trivs som fisken i vattnet med vår lilla grupp. Känner på mig att den här säsongen kommer bli något utöver det vanliga.

img_3188img_3201

Emma in action. Vi tyckte det var ganska härligt ändå när snön började vräka ner.

img_3180

Var är alla?

img_3208

Magisk kväll på Zurich flygplats. Hejdå.

Under lägret har min lilla GoPro fått följa med nästan överallt. Resultatet kan ni se här nedan. Att filma och klippa ihop allt material är något helt nytt för mig. Det är väldigt svårt men också hur roligt som helst. Kommer fortsätta att filma och göra filmer lite då och då. Förhoppningvis blir de bättre och bättre för varje gång.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s