Dag 15

Tiden går så snabbt! I morgon är sista skiddagen här i Saas-Fee. Då har vi tillbringat totalt 16 dygn tillsammans på denna plats. Det ska både bli skönt och trist att åka härifrån. Skönt att komma hem och packa upp. Ska bli så härligt att få äta svensk mat igen också! Saknar alltid svenska mataffärer och maten hemma när jag är ute och reser. Trist att lämna alla fina berg och backar. Tur att vi kommer tillbaka snart.

De senaste dagarna har innehållit sol, storslalom, ännu mer sol och massa härliga stunder. Passar på att lagra och samla all energi jag kan. Försöker verkligen njuta av solen eftersom det kan hända att den inte visar sig hemma snart. När mörkret kommer till norra Sverige får man tålmodigt vänta till mitten av Januari innan solen går upp igen.

Nu ska vi lyxa till det och gå ut och äta middag. Det blir mysigt. Nu ska jag njuta av de sista timmarna här. Vi hörs i Sverige igen.

dsc_2074

img_5268img_5274img_2918img_2911img_2923

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s