Stockholm streets

Nu befinner jag mig hemma i moster Malins lägenhet som ligger på Gärdet i Stockholm. Här ska jag spendera natten för att i morgon flyga ner till Schweiz och Saas Fee. Där kommer jag tillsammans med de andra åkarna från akademin spendera lite mer än två veckor. Ska bli så kul att få åka skidor igen.

Precis när jag anlänt visade Malin en väldigt cool vägg. Denna vägg blev en perfekt bakgrund till några fina bilder. Planen för resten av dagen är att cykla ner till stan och paddla kajak. Är som sagt plus 22 grader här just nu, kajak är därför en mycket passande aktivitet. Trodde inte det skulle bli några fler sommardagar i år men det var fel. Nu ska vi ut i solen och njuta.

img_2409img_2418img_2424

img_2428img_2433

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s