Core workout

Igår hämtade jag paket på posten. En GoPro, wohoo! Har velat ha en hur länge som helst och unnade mig äntligen att köpa en. Det kommer att bli så fantastiskt kul att fota och filma med den. Att inte behöva ta med systemkameran hela tiden kan också vara lite skönt. Nu är jag superpeppad på att lära mig alla små finesser och knep.

Annars tuffar livet på i full fart. På Lördag är det dags för avfärd mot Saas Fee och nästa läger. Dagarna som kommer ska jag därför ägna åt att packa och fixa en del nödvändiga saker som behöver fixas.

Här nedan är en video som jag klippt ihop från gårdagens bålpass. Fokus låg på stabilitet, därför många statiska övningar. Är inte överförtjust i statiska övningar så försöker ofta komma på små tvister för att få lite rörelse men samtidigt träna stabiliteten. Älskar att köra bål i TRX och med pilatesboll.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s