Godmorgon

Ledig dag och Lördag morgon. Har jobbat extra tre dagar den här veckan så var skönt att sova ut lite. När det inte finns någon stress på morgonen tycker jag att det är kul med lyxig frukost. Gjorde en smoothiebowl som jag tror att det kallas. Den blev väldigt fin tycker jag. 

Fortsatte morgonen med Yin-yoga. Jag älskar yoga. Har börjat bli lite stel och fått lite ont i ryggen. Stretchingen uteblev som sagt ganska mycket i sommras. Tror att många av mina små skavanker beror på mer stelhet. Därför har jag bestämt mig för att försöka yoga några dagar i veckan. Det är viktigt att ta hand om kroppen. 

Nu ska jag fortsätta dagen. Det blir en rolig eftermiddag med marknad och fotboll. 

_MG_2221

IMG_2328

IMG_2313

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s