Hejdå Juvass

Lägrets sista skiddag genomfördes idag. Förvånansvärt nog levererade Juvass återigen med strålande sol. Snön som under tidigare dagar varit lite blöt och mjuk hade under natten frusit ihop. Det resulterade i typ en naturbalk som höll fram till lunch. Vi fick även åka storslalom i bana vilket var fantastiskt roligt.

DCIM101GOPROGOPR0698.

Det var en cool halo runt solen. Som tur var hade Mette med sig sin GoPro när jag lämnade kameran hemma.

DCIM101GOPROGOPR0718.DCIM101GOPROGOPR0721.DCIM101GOPROGOPR0725.DCIM101GOPROGOPR0729.

Vi kunde inte fått ett bättre avslut på lägret.

Igår kväll var det upptäcksfärd. Louise och Emma agerade sällskap och vi gick på en kort hike upp på ett litet berg. Dock visade det sig bli en ganska lång promenad och vi kom hem precis i tid för läggdags. Även fast ögonen var lite trötta morgonen efter var det sjukt värt. Otroligt fin utsikt var det från toppen.

DSC_0701DSC_0716IMG_1966

Vi hann precis fånga dagens sista ljus.

DSC_0732IMG_1995IMG_2008IMG_2019IMG_2028IMG_2056

I morgon rullar vi tillbaka mot Sverige igen vilket känns lite tråkigt men också skönt. Kommer verkligen sakna maten här på Rauberg. Nästa gång vi står på skidor gör vi det i Saas Fee. Det lägret startar den 11 september. Alltså om cirka två veckor, wiho.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s