Midnattsbad

Wow, de senaste dagarna dök tropisk värme upp i Kiruna. Det har varit strålande sol och över 20 grader sent inpå kvällen. Roligt att det äntligen känns som sommar. Mindre roligt att jobbschemat prickat in eftermiddagsvecka. Eftermiddagsskiften tycker jag är absolut segast eftersom det känns som att man missar hela dagen. Dessutom jobbar man 06-18 under helgen. Idag avverkades äntligen sista em-skiftet och nu har jag endast lite övertidsjobb kvar innan det är dags för ledigvecka, woho!

Igår lyckades jag få njuta av några minuter sol och bad. Åkte på utflykt till playa poikki tillsammans med Alma och Evelina. Jag var fast besluten att bada även fast vattnet förmodligen skulle vara iskallt. Till vår stora förvåning var det otroligt behagligt att doppa sig. Låg och plaskade i flera minuter till och med. En fantastiskt rolig kväll som gav massor av energi. Att få ta sommarens första dopp i midnattssol var inte heller helt fel.

IMG_0617IMG_0626IMG_0692IMG_0765IMG_0714IMG_0774

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s