Midnattssolstigen

Igår var jag äntligen ledig och Kiruna bjöd otroligt nog på sol och 20 grader. Dagens intervallpass blev därför lätt att genomföra. Ungefär fem minuter från vårt hus finns midnattssolstigen som är en väldigt fin löprunda. Hamnade dock väldigt fel av någon anledning och kom hem cirka 1h senare än tänkt. Skönt att vara ute i naturen i alla fall. I kväll är det avfärd mot Vassijaure där helgen ska spenderas.

IMG_2963Lycka att få springa i linne och shorts.

IMG_2964

IMG_2965

IMG_2966Kände att jag var värd att lyxa till mellanmålet efter att jag löpt vilse. Smoothie, finncrisp och supergod avokadoröra med kakao, honung och havremjölk. Mmmm.

Vill också nämna något annat som är en förfärlig händelse. Attacken i Nice… Har så svårt att ta in vad som händer i världen, kan inte förstå.. Igårkväll var det svårt att somna när tankarna var nere på rivieran hos de många drabbade människorna. Helt oskyldiga människor som var ute och firade 14 juli, Frankrikes nationaldag. Med familj som bor både i Paris och i Aix en Provence blir jag otroligt berörd och ledsen när så förskräckliga dåd händer på så otroligt fantastiska platser där vi varit och semestrat många gånger. Är riktigt svårt att överhuvudtaget ta in och förstå hur mycket terror hela världen får utstå just nu. Tycker att alla ska tända ett ljus i kväll och skicka sina tankar till offer och deras anhöriga runt om i världen. Nedan är några bilder från senaste gången jag besökte min faster och mina kusiner på Franska rivieran.

IMG_2210Här är Nice mest kända hotell, Negresco. Längs med det vita staketet går Promenade des Anglais där attacken ägde rum…

IMG_2178Maya och Nora, mina fina kusiner som bor i Aix en Provence.

IMG_2055Att något så hemskt kan hända på en så fin plats är så sjukt. Önskar, hoppas och tror att alla hemska attacker och dåd i världen tar slut snart…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s