Anti world tour

I början av veckan flög jag och fyra vänner ner till Stockholm för att under kvällen gå på konsert. Inte vilken konsert som helst utan – anti world tour med Rihanna. Rihanna är min absoluta favorit artist och har alltid varit det. Hennes låtar har ständigt spelats i mina hörlurar under hela min uppväxt. Dessutom har jag aldrig varit på en så stor konsert förut. Kvällen var därför speciell på många sätt.

Hur var konserten då? HELT UNDERBART BRA. Har läst ett antal recensioner efteråt där Rihanna blivit kritiserad ner till fotknölarna. Bland annat att hon mimade sig igenom hela kvällen, vilket inte alls stämde. Men också att hela konserten varit hackig som ett “dåligt mixat DJ:set”. Håller inte alls med de som recenserat. Min kväll var fantastisk och jag tycker att Rihanna också var det. Hon var glad och det kändes som att hon verkligen uppskattade att stå där och sjunga för oss. Det kändes som att hon lät oss följa med på en resa genom hennes liv där låtarna berättade vad hon gått igenom. Därför skulle jag inte säga att konserten var “hackig” utan att den var upp och ner precis som livet. Det är en kväll jag sent kommer glömma. Tack bästa Rihanna.

IMG_2789

Innan konserten njöt vi av sommaren i Stockholm.

IMG_1136_2IMG_1175IMG_1202

Jag och Evelina lyckades fånga några fina stunder på bild. Dock svårt att känna atmosfär och känsla. Har därför klippt ihop en liten film med några av låtarna, enjoy!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s