Time flies

Som rubriken lyder flyger tiden iväg. Snart har redan halva sommaren passerat och likaså fyra jobbveckor. Ärligt har jag inte riktigt insett att det är sommar. Kiruna bjuder för det mesta på cirka 5-10 grader, snålblåst och massor av regn. Känns lite mer som höst än sommar för tillfället. Har hunnit med flera roliga saker ändå. Förra helgen var det Kirunafestival vilket brukar vara festligt. Kollade bland annat på Miriam Bryant och Lars Winerbäck. Miriam tyckte jag var helt fantastiskt bra. Vilken artist!! Under helgen firades även en av mina närmsta vänner som fyllde 20 år. Vi blev bjudna på gott fika och trevligt sällskap.

IMG_0213IMG_0221

Miriam på scen.

IMG_2744

Fina moster Malin var och hälsade på oss i en vecka.

IMG_2777

Under Lördagen spelades det lagtävling på Kiruna golfbana.

Att jobba skiftgång och hinna med all träning har jag upptäckt kan vara lite kämpigt. Hittills tycker jag ändå att det har gått bra. Har lyckats genomföra många riktigt bra träningspass. Oftast är Axel med som sällskap vilket är superkul. Det bästa är att träna med en kompanjon som kan peppa när det går lite tungt. De senaste tre veckorna har jag haft en lite tyngre styrkeperiod mest inriktat på att få starkare ben. De kommande tre veckorna ligger fokus istället på kondition.

IMG_2759

Snea hanteldrag som är bra för bålen.

IMG_2788

Lite överkropp.

IMG_2762

Sjukt bra och jobbig övning då man först gör en vanlig dips och sedan direkt upp i en fällkniv som på bilden.

IMG_2926

Enbensbenböj.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s