Ledig

Idag har det äntligen varit lite sommarkänslor i Kiruna. Det gick att vara ute utan att ha på sig jacka och vantar vilket är uppskattat. I sommar har jag fått jobb som driftoperatör på LKAB. Förra veckan fick jag gå på en massa olika utbildningar om säkerhet och andra saker som är bra att kunna på jobbet. Det var roligt. På helgen gick jag mitt första skift och fick försöka lära mig vad jag ska göra och vilka områden jag ska ha hand om. Det kändes bra och det känns som att det kommer bli en rolig sommar på jobbet.

Egentligen har jag ledigvecka den här veckan men jobbade övertid de första tre dagarna för att lära mig allt bättre. Jag jobbar K5 som innebär att man går skift i en fem veckors period. Man jobbar förmiddag, natt, ledigvecka, eftermiddag, ledigvecka. Sen rullar det på så. Idag har jag alltså haft en ledig dag vilket var väldigt skönt och välbehövligt. Jag har tränat ett benpass på gymmet och ett bålpass ute i trädgården. Det bästa jag vet är att träna utomhus på sommaren. Det är fantastiskt härligt att få andas frisk luft under ett träningspass. Mamma var med som träningskompanjon under bålpasset. Roligt att få träna och umgås med familjen så mycket som möjligt när alla är på samma ställe för en gångs skull.

IMG_0126

IMG_0124IMG_0141

IMG_0153Mamma tränar på plankan.

IMG_0165

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s