Studenten

För exakt två veckor sedan gick jag min absolut sista vecka på skidgymnasiet i Gällivare. Efter fyra år kändes det konstigt att säga hejdå till alla grymma tränare och människor man lärt känna . Det kändes också konstigt att tömma lägenheten och lämna in nyckeln efter att ha bott där i tre hela år. Tiden på skidgymnasiet har definitivt varit den roligaste tiden hittills i livet. Tillsammans hade vi en super studentvecka. På tisdagen genomförde vi ett triathlon som var väldigt jobbigt. På onsdagen gick vi bal i orkan, det var väldigt kul. På fredagen tog vi studenten. Det var blandat mycket tårar och mycket glädje. Tack till hela stora skidfamiljen för den bästa tiden.

IMG_9825

IMG_9831

IMG_9887

IMG_9854IMG_9851

_MG_9928

_MG_9940

_MG_9968

_MG_9979

_MG_9996

_MG_0016

_MG_0058_MG_0074

_MG_0067

_MG_0096

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s