Säsongen 2015/2016

Hej bloggen! Det här är mitt allra första inlägg. Tänkte därför att det passar bra att sammanfatta den nyss avslutade skidsäsongen. I fortsättningen kommer ni kunna läsa om min vardag som kan innehålla lite precis vad som helst. Är en aktiv människa som gillar att göra olika aktiviteter och att upptäcka nya häftiga platser.

Nog om det. Säsongen började i slutet av Augusti med en trip ner till Hintertux i Österrike. Vi hade otroligt tur med vädret och förhållandena trots att vi började lägret tidigare än föregående år. Efter tre år innehållande samma sorts upplägg och läger med Gällivare Skidgymnasium kände jag mig väldigt rutinerad och kunde njuta och utnyttja träningsmöjligheterna till fullo. Andra svängen till Österrike gick till Stubaital. Stubai som många förkortar det är min favoritglaciär av de jag hittills hunnit besöka. Återigen hade vi riktigt tur med både snöförhållanden och väder och vi fick till ett riktigt bra läger med många skiddagar.

DCIM100GOPROG0100401.

IMG_0221

IMG_3405

IMG_1675

IMG_8612

Efter våra läger utomlands drog säsongen på hemmaplan snabbt igång. Som vanligt fortsatte säsongen i samma takt och efter vad som kändes som en vecka var det redan jul och ett nytt år. Våren går minst lika snabbt och var i år även väldigt intensiv det vill säga fullproppad med tävlingar. Resultatmässigt har det funnits massor av ljusglimtar under säsongen och är i det stora hela nöjd med det jag lyckats prestera. Har försökt att släppa alla prestationskrav och bara ha kul vilket gett resultat främst mentalt. Säsongen har varit fantastiskt kul hela tiden och den blev ännu bättre när jag fick veta att jag fått en plats på Tärnaby skidakademi nästa år, det kommer rocka!

IMG_8754

IMG_8761

IMG_7968

DSC_0552

Så klart spenderade jag sista tiden av våren i Riksgränsen. Utöver fina turer och bra häng i backen ställde jag upp och tävlade i NM. Det var tre otroligt roliga dagar och jag lyckades ta mig ner på ett bra sätt i alla tre åk vilket resulterade i en oväntad 5:e plats och peak performance rookie of the year. Sjukt kul!! Längtar redan till nästa säsong.

IMG_8885

_MG_9023

IMG_9116

IMG_9168

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s